Reissussa mukana olevat paikalliset kantajat kantavat kaikki muut paitsi päivän aikana tarvittavat varusteet. Siksi varsinaista rinkkaa ei vuorella tarvita ollenkaan. Sen sijaan laadukas päiväreppu on tarpeen ja tukevana sekä hyvin istuvana helpottaa elämää ja etenemistä varmasti. 

Kävin Halosen alennusmyynneissä katsomassa Jack Wolfskin reppuja mutta täysosumaa ei sieltä sillä kertaa löytynyt. Päätös kyseisen merkin reppuja ja nimenomaan Alpine Trail 34 mallia kohtaan kuitenkin vahvistui. Kotona Google-haku kertoi että briteistä reppua saisi vihreänä erittäin edullisesti mutta väri ei oikein innostanut. Olin kyseisen repun kuitenkin päättänyt hankkia ja netin hintataso tuntui sopivammalta kuin suomalaisten kivijalkakauppojen, niin ikävältä kuin se suomalaisena yrittäjänä tuntuukin. Jatkoin siis etsimistä ja Zalando-verkkokaupasta löytyi kaksi samanlaista reppua sinisenä vain hieman kalliimmalla kuin Englannista. Ostin nopeasti toisen ja Stefu pian perässä viimeisen. 

Reppu saapui eilen ja illalla pääsin sitä kotona hypistelemään. Teknisin reppuni tähän asti on päivittäin käyttämäni Volcomin läppärireppu ja tässä uudessa oli siihen verrattuna ominaisuuksia kuin Mersussa verrattuna Ladaan. Ohjekirjasta lukien uudessa repussa on toistakymmentä erikseen listattua ominaisuutta mikä tuntuu hullulta, kyseessä on kuitenkin vain reppu. Löytyy mahdollisuudet integroidulle juomavedelle, erillinen pulloteline, kiinnikkeitä joka lähtöön, sadesuoja, useampi kuljetustasku, hätäpilli, "ilmastointi", jne. Reppu on siis todellinen teknofriikin unelma enkä malta odottaa päästä kokeilemaan miten se toimii käytännössä. 

-Ale

jack-wolfskin-alpine-trail-34-men-electr